Priser och villkor

Priser och villkor för pysselkalas

För att du ska kunna känna dig trygg i vad som du kan förvänta dig när du bokar ett pysselkalas så kan du läsa mer om hur det går till, vad det har för pris och vad som ingår i kalasaktiviteter och tillägstjänster här.

Så går det till när du bokar ett pysselkalas

Först så hittar vi ett datum och klockslag då du vill ha kalas, när på kalaset som pysselaktiviteten ska ske, och var kalaset ska vara. Det är oftast bra att lägga upp det så att gästerna börjar kalaset med att äta något, för att sedan börja med själva pysselaktiviteten. Efter pysslet så passar det bra att gå över i något mer rörligt om gästerna gillar sådana aktiviteter.

Sedan kommer vi överens om ett tema för kalasaktiviteten. Väljer du ett av våra standardteman så blir priserna enligt listan nedan. Vill du ha ett skräddarsytt tema så kan vi hjälpa dig att vägleda det. Ta kontakt så får du råd och förslag som passar dig och kalasgästerna.

På kalasdagen så anländer jag ungefär 15 minuter innan pysselaktiviteten ska börja för att ställa i ordning och förbereda. Själva pysselaktiviteten pågår i ungefär 50 minuter, men är det många gäster så behövs lite mer tid. Det pratar vi om i förväg. Efter att aktiviteten är avslutad så hjälps vi åt att städa upp. När allt är klart så gör vi upp om den sista delbetalningen, och därefter tackar jag för mig. Gästerna får behålla sina skapelser som ett minne från kalaset.

Pysselkalas – aktivitet

Antal Pris Mer info
Gäst nr 1-12 199 kr/gäst Minimidebitering: 8 gäster
Gäst nr 13-25 119 kr/gäst
Gäst 26+ Ta kontakt Hör av dig så ordnar vi en gruppoffert!

Om du bor mer än 30 minuter bort från Bromma/Spånga så kan en mindre avgift för transport att tillkomma

Erbjudande – 10% rabatt på pysselaktivitetskostnaden om du bokar för fler än 20 barn.

Pysselkalas – fler tjänster

Förutom själva pysselaktiviteten så erbjuds fler tjänster som underlättar för dig och ger en härlig upplevelse för kalasgästerna.

Tilläggstjänst Pris Mer info
Lokal 750 kr Pysselkalaset har tillgång till en lokal som finns i Solna om du behöver mer plats. Beroende på kalasets längd så kan priset variera något.
Hela kalaset C:a 99 kr/barn Tårta, dekor, godis, mm – jag löser hela kalaset, allt du behöver göra är att bjuda in gästerna. Bekvämt och populärt tillägg.

Villkor och betalning

För din och min trygghet har vi några villkor för leverans och betalning. Du behöver inte betala allt i förskott, men för att det ska gå att göra beställningar

  • För att bekräfta bokningen så betalar du en bokningsavgift på 10% av totalbeloppet
  • 10 arbetsdagar innan kalaset så ska 40% av överenskommet pris vara betalt
  • Efter att pysselkalaset är slut så betalas hela det resterande beloppet senast 5 arbetsdagar efter avslutat kalas. Dröjsmålsränta med 8% debiteras.

Du kan betala med swish, kontant eller på faktura. Jag har F-skattsedel.

Ändringar och avbokningar

För att du ska kunna känna trygghet och för tydlighet i hur vi hanterar avbokningar och ändringar av kalas så har vi följande policy:

  • Du kan avboka senast 30 dagar innan kalaset, men bokningsavgiften betalas inte tillbaka.
  • Från 10 arbetsdagar innan kalaset så går det inte att göra ändringar i temat, eller antal gäster som kommer på kalaset, utan att det påverkar slutkostnaden.
  • Om du måste avboka på grund av oväntade händelser eller allvarlig sjukdom och vill omboka till ett nytt datum inom 60 dagar från ursprungligt bokningsdatum så står dina delbetalningar kvar och du behöver enbart betala resterande belopp efter kalaset. Detta gäller dock inte kostnader för tilläggstjänster så som t ex tårtor, de kostnaderna återbetalas ej om du avbokar senare än 30 dagar innan
  • Om du avbokar och vill omboka så måste du ge förslag på ett nytt datum inom 10 arbetsdagar från avbokningen för att dina betalningar ska kvarstå för din bokning, och det nya datumet måste ligga inom 60 dagar från det ursprungliga datumet